петак, 2. јануар 2009.

JUTRO

Obzirom da smo svi različiti,pitam se kakvi ste ujutro kad se tek probudite i otvorite oči?Šta prvo pomislite?Da li vam treba 2 litra kafe da dođete sebi ili se brzinom munje spremate za akcije koje ste isplanirali za taj dan(ako ste ih uopšte isplanirali)?Jeste li mrgud i treba vam mir i tišina ili počnete da zvocate na zornjaka?Zovete komšinicu na kafa trač partiju?Ne otvarate vrata čak ni poštaru do 12h?

5 коментара:

  1. kada za posao ustajes u 3.20 ujutru,a radis od 4.00 nema vremena za mrzovolju.....moras biti munjevit i niposto se ne smes vratiti na jos 5 minuta....

    ОдговориИзбриши
  2. meni treba samo 1 solja nes kafe(ali puna) i komp za dobro jutro..bez galame....ustanem..kafica i malo ispregledam gde sta ima......tek posle toga mogu sta god 'oces.

    ОдговориИзбриши
  3. e i da ti kazem
    kad u opcijama ne stikliras da ti se pojavljuju ova slova za verifikaciju.....ne moras da se zezas sa time kad komentarises..probaj kod mene ja stavila..pozzzzzzz

    ОдговориИзбриши
  4. prvo se ide u toalet da se piski a tek onda se seda za kompjuter. Caj se hladi dok se pretrazuje nesto,...osmeh je ponekad tu,.sve zavisi od komsijiskih alarma na kolima,..

    Ma, svako jutro je divno kad se probudis naspavan i kad hoces.

    robert

    ОдговориИзбриши